Hvordan spare penger på julegaver

Det er en rekke måter å spare penger på julegaver på, i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva det er du kan gjøre, så her er det bare å lese videre.

Lag en liste

Det å lage en liste over alle du skal kjøpe julegave til så tidlig som mulig gir deg oversikten. Oversikten både foran deg og i hodet ditt. Når du drar rundt på ulike butikker og ser at det er salg kan du ta frem listen og se hvem det er du skal kjøpe gaver til. Kanskje du kommer over en gave som du hadde tenkt deg å kjøpe litt billigere?

Kjøp gaver rett etter jul

Vi vet jo alle at de store salgene ofte kommer i slutten av desember eller begynnelsen av januar. Så hvis du er tidlig nok ute kan du ha ordnet alle julegavene dine innen januar! Er ikke det ganske kult?

Ta undersøkelser

Dette høres veldig rart ut, men hvis du tar undersøkelser så blir du ofte med i trekningen av gavekort og lignende premier. Dette kan benyttes til å kjøpe julegaver eller du kan rett og slett gi gavekortene du har opparbeidet deg i gave. Er ikke det ganske smart?

Kjøp brukt

Dette er nok den aller enkleste måten å spare penger på. Hvis du følger med på Finn eller Epla vil du kunne finne en rekke spennende objekter til billige priser. Dette er en briljant måte å spare penger på.

Lag noe selv

Dette er en måte å spare penger på som er fryktelig god. Det å lage noe selv, med materialer fra byggmax kan være en veldig god idé. Her finner du materialer til møbler og andre spennende gaver. Hva kan du tenke deg å lage?

Dette er bare noen av tipsene vi har på lager for at du skal finne de aller beste julegavene som passer for deg, samtidig som du sparer penger. Vi liker å diskutere om julegaver skal være dyre eller billige, hva er dine meninger om dette? Synes du at en gave er bedre bare fordi den koster mer penger?

marinate