Yogatights og julesesongen

Yogatights er ikke bare for yoga, men også for å nyte den koselige og festlige julesesongen. Enten du skal på en familiebesøk, en venninnekveld eller en julefilm-maraton, kan du kle deg i yogatights som gir deg både komfort og stil. Her er noen tips til hvordan du kan kombinere yogatights med andre plagg og tilbehør for å skape et perfekt ferieantrekk.

Velg riktig farge og mønster

Det første du bør tenke på er hvilken farge og mønster du vil ha på dine yogatights. Du kan gå for en klassisk svart eller grå, som passer til det meste, eller du kan velge en mer julete farge som rød, grønn eller blå. Hvis du vil være ekstra festlig, kan du også finne yogatights som passer godt i farger som passer julen. Det viktigste er at du føler deg komfortabel og glad i det du har på deg.

Match med en varm og myk overdel

Når du har funnet dine favoritt-yogatights, er det på tide å finne en overdel som komplementerer dem. En god idé er å velge en varm og myk genser, cardigan eller poncho som dekker rumpa og gir deg litt ekstra varme. Du kan også bruke en skjorte, bluse eller t-skjorte under for å lage lag-på-lag-effekt. Velg gjerne en overdel som har en kontrastfarge eller et spennende mønster i forhold til dine yogatights.

marinate