Skap de flotte bildene å ramme inn

Har du tenkt på at du skaper flotte motiv å ramme inn hele tiden. Enten det er når du samler familien eller pynter til jul. Disse bildene av deg i full vigør kan rammes inn og være et bilde på hvor trivelig jula er. Det kan være når den første snøen faller utenfor et flott pyntet vindu med julegardiner og bakst, eller når barna ser en film med sine nisseluer på. Ja, ikke gå glipp av de flotte motivene som gjenspeiler livene deres.

Av og til skal det bare rammer til bildene for å lage en hel vegg med flotte kreasjoner på. Bilder du stolt kan vise frem for venner og bekjente. Bilder som barna kan mimre tilbake til når de blir større. Bilder som minner deg om hvor heldig du er som har skapt denne familien. Du kan få rammer til en god pris og legge mer i å tenke på motiver og julepynt.

Kamera og rammer

Det viktigste for å skaffe seg personlige bilder på veggene er å ha et kamera. I dag er det ofte nok med et mobilkamera for å få helt perfekte bilder. Grunnen til det er den store oppløsningen disse kameraene har. Da gjør det ikke noe om du forstørrer opp bildene slik at de passer inn i rammen.

Det andre man må ha er rammer. Det kan være rammer med tynn kant, rammer med mønster eller rammer i alle forskjellige farger. Man kan få fine design ved å leke med disse funksjonene. Skal det være like ramme-størrelser eller skal man eksperimentere?

Det tredje man trenger er vegger. Hvilke vegger passer best for å dekorere med bilder og rammer, og hvilke passer ikke? Det er mange muligheter, har du tenkt på trappeoppgangen? Her kan man ta imot dem som kommer inn med åpne armer. Kanskje alle medlemmene på bildene har åpne armer og et stort smil?

Det fjerde man trenger er motiv. Et perfekt tidspunkt er midt i julestria. Er man den som tar bildene, så for guds skyld sørg for å få tillatelse. Det kan hende man ikke har en god hårdag eller stresser over en deig som ikke blir luftig. I jula er det mange ting som kan gå galt, men er man flink så blir det den beste jula noensinne.

Gjør hjemmet fint med julebilder

Disse bildene kan skape en helhet i hjemmet. Dette er trivelige hjem med sjel. Selv om mange helst vil ha alt striglet, så kan personlighet være vel så viktig. De to er heller ingen motsetning. Det hele kan bli helt utmerket, selv for de som stresser så fælt for at jula skal bli perfekt for alle og en hver.

marinate