Pynt utendørs

Det er ikke så mange planter som tåler å stå ute i kulden, så hvis du vil dekorere utendørs er granbar med kunstige blomster en fin løsning. Du kan også lage en isdekorasjon av en blomsterbukett. Disse isdekorasjonene kan brukes som islykter, gjerne med levende lys inni for å hilse gjestene velkommen.

Snødekorasjoner

Hvis det er snø til jul, og snøen er kram, har du uendelig mange muligheter. Du trenger ikke å lage tradisjonelle snømenn, men hvis du eller barna likevel gjør det, hvorfor ikke dekorere snømannen med nisselue og sekk på ryggen? Snølykter laget av snøballer er også stemningsskapende. Hvis dere er kreative er det ingen grenser for hva som kan lages av snø. En snømann kan like gjerne bli en snøengel eller et snøreinsdyr, alt etter utformingen.

Er det nyfallen, urørt snø utenfor, kan du også tråkke opp mønster i snøen, eller tegne og skrive hilsener i snøen før gjestene kommer. Dette krever selvsagt at ingen tråkker der du har skrevet, så det er lurt å skrive på et sted der ingen skal gå. Snøpynt har alltid begrenset holdbarhet, men barna kommer sikker til å synes det er morsomt å hjelpe til med dette.

marinate