Klær, myke pakker og julen

Julen betyr tid med familien, vidunderlig mat, kos, avslapping, brettspill, kortspill, nøtter. godteri, julebukk, koselige tradisjonsrike filmer, mandel i grøten, nye klær, gaver, julenissen, snø, akebrett og moro, multekrem og mer vi holder kjært. Julen er tid hvor omsorg, kjærlighet, samhold, uselviskhet råder og alle er vennlige. Alle gleder seg selvfølgelig til juleklærne og pynte seg opp. Her noen gode håndtering-tips for nye klær.

Klær for alle anledninger

Med klær for alle anledninger har NA-KD rikt utvalg av klesplagg for jul, hverdager, 17 mai og festdager. Gode merkenavn som har kvalitetsklær enhver kvinne ønsker seg. Julen er viktig samlingstis for familie, tanter og onkler og bestevenner. Vi møter venner og må selvfølgelig sjekke ut alle julepresangene. Enten det er klær, leker, spill, tekniske duppeditter, sminke, eller hva det er, må alt prøves. Viktig tid hvor vennskaps og familiebånd styrkes og julestemningen nytes. Basing i snøen, snølykter, og snømann hører med. Mange tar turen til gravplassen for å besøke nære og kjære i høytiden. Pynting med blomster og lys gjør det triveligere og styrkende bånd vokser mellom alle.

Mat, familietid og koselige stunder

For mange handler jula kun om maten, fordi det er mye godt som serveres. Alle elsker turene til kjøkkenet utover kvelden for de godeste smakebitene! Tradisjonen tro er den nye pyjamasen for lengst kommet på, men de nye klærne er ikke langt unna. Mors nye klær fra Mango og Calvin Klein er fortsatt samtaleemne. Med lekre klær, utsøkt passform og fasong er klart hun har fått nye favoritter. Med de aller viktigste merkenavnene for klær kan mor finne alt hun ønsker av bluser, skjorter, slacks, trenchcoats, dressbukser, og atskillig mer. Jobbantrekk er kun tastetrykket unna, og leting etter noe trengs ikke lenger. Hos NA-KD finner den travle forretningskvinnen, mammaen, samling-med-jentene-dama alt hun trenger for alle anledninger. Utsøkte komfortable klær som bringer tillit og nysgjerrighet hos andre.

Gunstige priser

Med flotte priser tømmer du ikke sparekontoen og kan unne deg litt ekstra av klesutvalget. Det gir selvtillit med riktig passform og eleganse med klærne. Alle trenger en liten boost i hverdagen, og riktige klær uthever deg med alt det beste. Enten det er julebesøk eller jobben er du klar for hva som kommer. Klær er viktig for alle. Noen ønsker komfort, noen bryr seg ikke om hva de har på, noen vil ha spesifikke klær og andre høykvalitets merkeklær. Enten det er kosedager i juletiden er komfort og glede viktige meldinger vi ønsker klærne skal gi. Komfort og passform er viktig uansett om det er jul eller hverdager. I julen blir mer penger brukt enn ved andre festdager. Visse matretter forbindes med jula, og det blir ikke jul uten. Huset er skrubbet rent, og stresset og maset overtas av jde deilige juledagene. Det går alltid ekstra for nye flotte juleklær og “grusomme” myke pakkene under treet.

Klær, status og symbolikk

Klær har siden tidenes morgen betydd noe for både den som bærer klærne og for de rundt. De kan symboliserer noe spesielt både i politikken. for enkeltpersoner og grupper. 

marinate