Karneval og ski-moro

Afterski er adrenalin, spenning, fart og moro. Etter noen herlige timer med fersk snø-pudder nedover bakken, er det tid for dagens beste fest! Afterski er minst like topp som selve utforkjøringen i bakkene. Afterski er helt klart annerledes i år på grunn av Korona viruset, men det stopper ikke moroa, karnevalet, kostymerennet eller ablegøyer og nye bekjentskaper.

Jula, ski og moro for familien

Året 2020 har vært et uforglemmelig år, takket være Coronaviruset, smittevernregler og alle endringene viruset har påført. Allikevel, ski og nordmenn går hånd-i-hånd. Lite stopper juletradisjoner og after ski moro for hele familien. Julen står for døren, så hva med å unne familien og deg selv noen velfortjente dager med hotell eller hytte, skiferie og julefeiring i ett? Mange topp afterski steder har program for julen. Annerledes blir det, men gleden og moroa lever! Afterski er forrykende moro opplevelse for alle, både festglade og familier. Finn dine karnevalsantrekk, og delta i artige aktiviteter for familien. Her er det kostymer, parykker, og hva med snow tube enhjørning, eller kanskje en snow tube osteburger? Ikke vær en festbrems og overhold smittevernregler for trygg moro for alle. Partykongen har partyhatter, glowsticks, lysende briller, lommelerker, verdens søteste dyrekostymer som Narhval, Enhjørning, Ulv, Cheshire katt, og flere.

Kostymerenn og ablegøyer

Afterski er nok en stor favoritt hos unge voksne. Ikke bare elsker de å suse ned bakkene, men afterski festen er vel så viktig. Julefeiring og høytiden er tid for avslapping, selskapelighet og tradisjoner. Gode tradisjoner med ribbe, medisterkaker, eller kanskje pinnekjøtt? Lange tradisjoner med jule-tv og programmer, tegneserier, og gaveåpning. Tradisjoner ivaretar alt, og enten du er på hytte eller hotell er det aktiviteter som passer alle. Fest med må-ha shotglass, kule solbriller med LED lys, er topp underholdning for afterski hygge! Morsomme luer og flomlys i alle farger og varianter for kos og selskapeligheter rundt hytta. Her finner du alt du trenger til afterski moroa, så nyt kvelder planlagt for unge menneskers spillopper og raskt-slående hjerter, eller mer tradisjonelle afterski festligheter for familien. Her er det galopperende puls, og moro for alle som krever, fart og hæla-i-taket. Hos Partykongen finner du alt du trenger for afterski apestreker og adspredelser. Morsomheter uansett alder!

Noen oppdaterte Corona og skisesongen 2020/2021 nyheter! 

After ski på litt ennerledes måte

Det er ikke til å skjule at Coronaviruset har endret på mye. Men festligheter som afterski, jul, og tradisjoner trenger ikke ta slutt. Det er fullt mulig å feste med respekt og måtehold, uten at det ødelegger moroa. Enten det er de ville 20 eller 30 årene, er monkey-business, lykksalighet og bruduljer lov. Ordtaket “Fest med måte” gjelder, og moro på ansvarlig vis er absolutt en ting!

marinate