Gjør noe for miljøet –kjøp nye iPhone-batterier til jul

Endelig er det snart jul igjen! Etter et tungt pandemipreget år kan vi endelig samle familien (i hvert fall ti stykker) og kose oss litt, på tampen av året. Det blir masse deilig mat og kaker, julebrus, marsipan og god stemning. Dersom du fremdeles ikke er ferdig med julegavene, har vi et godt tips til deg. Dette er en gave som mange vil sette pris på, da de kan utsette en stor utgift og beholde mobiltelefonen de er glad i.

Iphone – populær både blant unge og gamle

Iphone er populært over hele verden, og Norge er ikke et unntak. Vi nordmenn er ekstremt glad i Apple-produkter. Apple dominerer mobilmarkedet i Norge, og vi vil gjerne ha den nyeste modellen. Det er ingen tvil om at dette ikke er bra for miljøet, og flere bør beholde mobilen sin mye lenger.

Hjelp dem som ikke bryr seg om den nyeste modellen

Foreldre og besteforeldre er sjelden like opptatt av å ha det siste nye, så hjelp dem gjerne med å kunne beholde mobilen sin litt lenger. Vet du at de har hatt mobilen en stund og har hørt dem nevne at de må lade oftere nå enn tidligere? Dette er fordi batteriet i mobilen gradvis blir mer og mer slitt. Derfor foreslår vi å kjøpe iphone batteri i julegave! Særlig de som ikke er så teknisk anlagt, er kanskje ikke klar over at man kan skifte batteriet i telefonen. Slik kan du spare dem for utgiften med å kjøpe en helt ny telefon, som jo faktisk kan koste opptil 10 000 kroner. Mange besteforeldre har brukt lang tid på å lære seg hvordan mobilen fungerer, og derfor vil det være strevsomt for dem med nyere modeller. Dessuten hjelper du jordkloden vår, ved at familiemedlemmene dine kan vente flere år med å kjøpe nye mobiler. Ganske lurt, eller hva? Dersom du ser verdien av både å skåne naturen og å kunne utsette en stor utgift, kan du skaffe et nytt batteri i julegave til deg selv også?

Eldre setter pris på praktiske gaver

Det kan lønne seg å tenke litt utenfor boksen når det gjelder julegavene, særlig til de eldre som har alt. Selv om en ungdom kanskje ville synes at et batteri virker som en kjedelig gave, er de godt voksne som regel veldig glad for å få praktiske gaver. Slik slipper de å bruke penger på ting de trenger, og de unngår at ting de egentlig ikke har behov for hoper seg opp i hjemmet. Dessuten kan du jo gjerne kombinere denne gaveideen med noe annet, for eksempel en eske konfekt?

marinate