Gi opplevelser til jul

En gave kan være så mangt, ikke bare en stor pakke med noe kostbart inni. Det mest kostbare du kan gi bort, er faktisk tid og opplevelser. Det finnes mange spennende gavekort å få kjøpt, som gir mottakeren en aktivitetsdag eller velværedag. Alternativt kan du også lage dine egne gavekort, der du lover mottakeren å tilbringe en dag sammen med dem, der dere gjør noe mottakeren liker.

Hvem bør få opplevelser til jul?

Alle kan få opplevelsesgaver til jul, men gavene må selvsagt tilpasses mottakeren. Bestemor er kanskje ikke interessert i en dag med vannski og rafting, mens tenåringen neppe vil være med på dansebandkonsert. Opplevelsesgaver passer best til personer du kjenner godt, slik at du vet nøyaktig hvilken opplevelse som vil gjøre dem glade.

Ferdigkjøpte opplevelser eller egne gavekort?

Ferdigkjøpte opplevelsesgaver er lettvint, og hvis du er litt usikker på hva du skal gi, kan du kjøpe et generelt gavekort, for eksempel kinobilletter til en valgfri film, eller en god middag på et valgfritt spisested. Men det kan også hende mottakeren gjerne vil tilbringe tid sammen med nettopp deg, og da er en personlig opplevelsesgave det perfekte. Bare husk å være tilgjengelig for mottakeren når han eller hun vil benytte seg av gavekortet du ga dem.

marinate