Få julestemning raskt

Det er mye som skal ordnes til jul, og det er ikke alltid tid til å gjøre alt. Da er det bra at det finnes snarveier. Hvis du vil ha julestemning raskt, uten å bruke altfor mye tid på å pynte, kan du kjøpe inn fine putetrekk, nye julegardiner og nye juleduker. Det er forbausende hvor lite som skal til for å gi julefølelse til et rom. Det finnes også mye ferdiglaget pynt som kan settes ut, og selvsagt trenger du lys.

Batteridrevet er smart

Sjekk om du finner batteridrevne telys og lysestaker. Disse skaper akkurat like god stemning som levende lys, men de er mye tryggere. Du trenger ikke å være redd for å glemme lysene, for det verste som kan skje med batterilysene er at batteriene brukes opp.

Batteridrevne telys er også den perfekte løsningen når du skal lyse opp juledekorasjoner. Da trenger du ikke å bekymre deg for at mose eller kvister tar fyr, selv om du skulle glemme lysene når du forlater rommet. De batteridrevne lysene er også en god løsning dersom du har barn eller familiedyr, for det er ingen som brenner seg på batterilysene.

marinate