De mest personlige julegavene

Det mest personlige du kan gi bort, er noe du har laget selv. Hva med å lage en personlig kalender eller en personlig bok til mottakeren? Det er ikke så vanskelig som det høres ut, det krever bare litt planlegging.

Personlig kalender

Du kan få kjøpt ferdigtrykte fotokalendere, og det er alltid en populær gave, men du kan også lage en kalender selv, enten med bilder eller med tegninger som barna har laget. Dette er en perfekt gave til besteforeldrene, og barna kan til og med lage hver sin tegnede kalender, eller dekorere en måned hver.

Personlig bok

En personlig bok kan inneholder hva som helst. Du kan skrive en slags dagbok eller skrive dikt, historier, oppskrifter, lime inn bilder, tegne og male. Mulighetene er uendelige. Barna kan lage en personlig bok til bestemor og bestefar. Her er det kanskje lurt å begrense det til en liten kladdebok uten altfor mange sider. Besteforeldrene på sin side, kan lage en personlig bok der de forteller om sin barndom, om livet sitt, og skriver ned ting de gjerne vil gi videre til barnebarna. Det finnes til og med besteforeldrebøker som kan fylles inn for å bli personlige. Dette kan bli en gave mottakeren setter pris på resten av livet.

marinate