Begynn med julegavene i høst

Julegaver må kjøpes inn til liten og stor. Det blir alltid ett styr å få det til, og kanskje en onkel blir glemt i forbifarten. Det er alltid lurt å ha noen ekstra julegaver liggende i tilfellet man oppdager det i siste liten. Desember er en travel periode før jul, der man ikke rekker over alt til jul.

Men det er ingen som har sagt at du ikke kan gjøre ferdig julehandelen mye før desember. Det er mange fordeler med å begynne tidlig, og som gjør at prosessen med julegaver både blir mer effektiv og mindre stressende.

En bedriftseier vil forstå saken

En som driver en bedrift med ansatte vil skjønne hvorfor det er lurt å begynne tidlig. Høsten er utmerket, fordi da er alle store innleveringer foretatt og målene satt for det nye året. Mange ansatte foretrekker å få halvskatten i desember, men hva med å flytte den til november, eller kanskje oktober? Da er det lavsesong og arbeiderne har tid til julehandel. Med frilansfinans.no får til og med bedriftseieren bedre tid til å fokusere på jula.

Mindre folk i butikkene – mer penger til overs

Ja det er mange fordeler med å handle inn julegaver tidlig. Vi skal oppsummere noen av fordelene her:

  • Fordele kostnadene over lengre tid
  • Gir mer penger på nyåret, strømregning, studielån
  • Billigere julegaver på høsten
  • Bedre tid til kos i advent
  • Mer søkelys på familien året rundt
  • Sjekk produktene før Black Friday
  • Råd til dyr strøm på vinteren
  • Strategi man kan bruke i mange år
  • Rundvask i desember uten stress
  • Sesongvarer er billigere

Ja, høsten er perfekt for å handle inn julegaver. Det er faktisk mange som handler inn julegaver hele året, slik at man har en slags buffer å ta av når innpakkingen skal foregå. En slik aktivitet er strikking. Da kan man bruke store deler av året til å lage egne strikka gaver til hele familien.

De ansatte i bedriften må sende pakkene

Tilbake til de ansatte, desember er full av ærend og oppgaver, både i arbeid og på hjemmebane. Det å oppfordre dem til å handle julegavene på høsten vil frigjøre tiden deres til å gjøre en innsats i de travle juledagene. Det er jo både vareopptelling og regnskapstall som skal inn.

Men har du tenkt på at om du har familie og venner langt unna, så kan det hende gavene ikke rekker fram før jul? Det er lurt å komme tidlig i gang og sende dem slik at de havner under juletreet også i år. De ansatte får en bedre førjulstid med mer overskudd til de viktige månedene på nyåret.

Konklusjon

Julestria er noe mange sliter med. Dårlig råd, ubetalte regninger og alt for lite tid, gjør at du bør vurdere å handle julegavene på høsten. Da får både du og de ansatte en bedre økonomi og mer overskudd.

marinate